Duty Kydex Holster Glock 17

145,00 €
S DPH

RH Holsters

2 x skladom
Farba
Variant
Svetlo
Množstvo
Skladom

Duty Kydex RH Holster Glock 17 Mid-Ride Platform

Taktické kydexové puzdro od RH Holsters pre Glock 17 s platformou Safariland UBL Mid-Ride vo variáciách pre zbraň so svetlom TLR-7, TLR-2, TLR-1 alebo Surefire X300 Ultra B.

Umiestnenie krátkej zbrane na zníženej platforme je ideálne pre služobné a taktické použitie tým, že:

  1. Platforma je prichytená priamo na opasku, ktorý ju pritláča k telu. To spolu so stehenným popruhom zaručuje jej vysokú stabilitu aj pri behu.
  2. Zbraň je pri použití Mid-Ride platformy na úrovni prirodzene zvesenej ruky. Pri tasení teda odpadáva neprirodzený pohyb náklonu tela do strany a zdvyhnutia ramena, čo tasenie zrýchľuje.
  3. Zbraň je dostatočne nízko aby nezavadzala nosiču plátov. Zároveň je blízko ťažiska, čo je dôležité hlavne pri dynamickom pohybe.
  4. Pažbička zbrane je pár centimetrov od tela, čo umožňuje rýchlejšie a stabilnejšie uchopenie ako pri opaskových púzdrach.

Nastavenie svoru
Puzdro je vybavené nastavením svoru, sami si môžete nastavovať retenciu zbrane v púzdre. Zbraň z púzdra samovoľne nevypadne, ani pri dynamickom pohybe.

Safariland UBL Mid-Ride
Puzdro je priamo na stredne zníženej platforme a je ho možné kombinovať so systémom QLS 22 pre rýchle vymenenie púzdra medzi rôznymi opaskami. Vhodné pre opasky so šírkou do 50 mm.

class=

VLASTNOSTI

  • Vonkajšie
  • Open carry
  • Nastavení svoru
  • Bez poistky

Materiál:
Telo: 100% Kydex (akrylový PVC)
Spojovací materiál: 100% oceľ
Podložky: 100% PVC
Nity: 100% mosadz

Výrobca: RH Holsters, Czech republic

2 položky

Špecifické referencie