Zavrieť

Halifax Medium Backpack

220,00 €
S DPH

Direct Action

2 x skladom
Farba
Množstvo
Skladom

Batoh Halifax Medium

Modulárny taktický batoh HALIFAX od Direct Action, ktorý spĺňa najvyššie požiadavky armádnych príslušníkov. Batoh Halifax ma strednú veľkosť (medium) a je plne konfigurovateľný. Môžete si ho vďaka modulárnemu systému upraviť presne podľa seba.

Batoh Halifax má veľkú hlavnú priehradku uzavretú zipsom YKK #10. Vnútro je vystlané velúrovou látkou, ktorá umožňuje prichytenie ďalších sumiek a organizérov. Vo vnútri sa tiež nachádza priestor pre hydro vak.

Chrbtová vnútorná strana je tiež pokrytá laserom vyrezaným MOLLE/PALS, aby sa tento ruksak dal rekonfigurovať na zdravotnícky vak, assault vak, balíček, radio vak a pod.

Horná časť chlopne má dve ďalšie vrecká, pričom jedno z nich je podšité velúrom. Vonkajšia vrstva je pokrytá laserom vyrezaným MOLLE/PALS.

Pevné ramenné popruhy prerozdelia váhu prenášanej výbavy. Sú plne nastaviteľné a takisto doplnené o MOLLE systém, takže si dodatočnú výbavu viete pripevniť aj na popruhy. Hrudný a bedrový pás sa zapína pomocou odolnej rýchloupínacej spony. Bedrový pás je rovnako ako väčšina batohu doplnený o MOLLE.

Dodatočné kotviace body na dne a bokoch spolu so zosilnenou konštrukciou celého vaku robia tento batoh ako vhodný pre parašutizmus.

Zipsy na prednej strane - kompatibilný so systémom uchytenia panelu Spitfire.

Veľkosť batohu možno v prípade potreby upraviť. Boky batohu sú vybavené kompresnými popruhmi, ktorými možno batoh "stiahnuť" do kompaktnejšieho tvaru a pevne tak zaistiť vybavenie. Boky batohu sú doplnené o dve vrecká pre nosenie fliaš.

Batoh Halifax sa uzatvára dvojcestným zipsom, ktorý je po celom obvode batohu, takže je možné jeho plné roztvorenie. Zjednodušuje to prístup k uloženému výstroju.

Materiál: Cordura

Váha: 2 kg
Kapacita: 40 l
Rozmery: 63 x 20 x 31 cm

Výrobca: Direct Action, Poland

BP-HFXM-CD5
2 položky

Špecifické referencie