OM-2020

158,00 €
S DPH

AVEC

58 x skladom
Množstvo
Skladom

Maska OM-2020

Nová verzia ochrannej masky OM-2020 spája robustné prevedenie masky OM-90 vrátane systému pre príjem tekutín a so širokým panoramatikým priezorom. Spoľahlivo chráni tvár, oči a dýchacie ústrojenstvo používateľa pred chemickými, biologickými, rádioaktívnymi a jadrovými (CBRN) látkami vo forme plynov, pár a pevných alebo kvapalných aerosólov.

Maska OM-2020 zaisťuje spoľahlivú ochrannú funkciu. Veľkoplošný panoramatický polykarbonátový priezor zaisťuje veľmi dobrú priestorovú orientáciu s minimálnym skreslením. Konštrukčné riešenie lícnice masky CM-6 a nízky dýchací odpor poskytuje užívateľovi vysoký komfort a možnosť dlhodobého použitia. Lícnica je vyrobená z bromo-butylovej, zdravotne neškodnej gumy.

Vdychovaný prúd vzduchu je usmerňovaný pomocou vnútornej masky a tým zabraňuje zahmlievaniu zorníka. Pre užívateľa s dioptrickou poruchou je možné používať špeciálne okuliarové vložky. 6-bodový gumovo-textilný upínací systém umožňuje rýchlu manipuláciu pri nasadzovaní a skladaní masky. Filter je možné k lícnici pripojiť voliteľne buď na pravú alebo ľavú stranu.

Životnosť masky je pri správnom skladovaní 20 rokov. Garantované použitie v rozsahu teplôt od -30°C do +70°C. Masku je možné použiť v prostredí s obsahom kyslíka vo vzduchu minimálne 17% objemu

Maska OM-2020 je certifikovaná podľa ČSN EN 136 (Trieda III a ČSN EN 148-1.)

Filter a fľaša pre príjem tekutín NIE JE súčasťou balenia.

VLASTNOSTI

  • Panoramatický priezor
  • Nezahmlievajúca konštrukcia vnútornej masky
  • 2-stranné pripojenie filtra
  • Systém pre príjem tekutín
  • 6-bodový hlavový postroj
  • Jedna univerzálna veľkosť

Dýchací odpor pri prietoku vzduchu 30 l/ min. - Max. 30 Pa (EN 136 max. 50 Pa)
Dýchací odpor pri prietoku vzduchu 95 l/ min. - Max. 100 Pa (EN 136 max. 150 Pa)
Dýchací odpor pri výdychu 30 l/ min. - Max. 60 Pa

Všeobecné zorné pole: min. 90%
Binokulárné zorné pole: min. 85%
Zrozumiteľnosť reči: 95%

Materiál lícnice: bromobutylová guma
Materiál priezoru: polykarbonát
Závit pre pripojenie filtru: Rd 40 x 1/7"

Hmotnosť: cca 560 g

SKLADOVANIE
Masky musia byť uskladnené v tmavej, chladnej a bezprašnej miestnosti bez náhlych teplotných zmien. Miestnosť by mala byť pravidelne vetraná a teploty by sa mali pohybovať v rozmedzí od 10°C do +25°C. Relatívna vlhkosť prostredia nesmie prekročiť 65%. Uskladnené výrobky nesmú byť vystavené sálavému teplu a slnečnému žiareniu. V prítomnosti masiek by sa nemali skladovať pohonné hmoty, rozpúšťadlá, mazadlá a iné horľaviny či chemikálie. Ďalej nesmú byť v blízkosti stroje ani zariadenia, pri ktorých v prevádzke vzniká iskrenie alebo iný elektrický výboj (vznik ozónu). Masky musia byť uskladnené tak, aby nedochádzalo k nežiaducej deformácii gumových častí.

Výrobca: AVEC, Česká republika

58 položky

Špecifické referencie