Zavrieť

WX Ovation

115,00 €
S DPH

Wiley X

2 x skladom
Farba
Množstvo
Skladom

Wiley X Ovation

Taktické ochranné balistické okuliare Wiley X Ovation so sivými alebo polarizovanými sklami a klasickým čiernym matným rámom.

BALISTICKÁ OCHRANA

ANSI HVP Okuliare spĺňajú alebo prekračujú štandard bezpečnosti (USA) ANSI Z87.1. Rám a šošovka musia odolať nárazu 6,35 mm oceľovej guľky vystrelenej rýchlosťou 164,6 km/h (spectacles) / 274 km/h (goggles). Šošovka musí zostať v ráme a nesmie sa rozbiť. Rám musí tiež zostať neporušený.
BALLISTIC A Splnená balistická norma MIL-PRF-32432A(GL).
V0 BALLISTIC
SPECTACLES
Rám a šošovka musia odolať 3,8 mm projektilom vystreleným rýchlosťou 700-720 km/h.

Spĺňajú alebo prekračujú normu (US) MIL-PRF-32432(GL).
V0 BALLISTIC
GOGGLES
Rám a šošovka musia odolať 5,56 mm projektilom vystreleným rýchlosťou 594 – 612 km/h.

Spĺňajú alebo prekračujú normu (US) MIL-PRF-32432(GL).
EN.166S (SPECTACLES) Rám a šošovka musia odolať nárazu 22 mm oceľovej guľky s hmotnosťou 43 gramov spadnutej z 1,3 metra pri rýchlosti 18 km/h. Šošovka musí zostať v ráme a nesmie sa rozbiť. Rám musí tiež zostať neporušený.
EN.166F (SPECTACLES) Rám a šošovka musia odolať nárazu 6 mm oceľovej guľky s hmotnosťou 0,86 gramu vystrelenej rýchlosťou 162 km/h. Šošovka musí zostať v ráme a nesmie sa rozbiť. Rám musí tiež zostať neporušený.
EN.166B (GOGGLES) Rám a šošovka musia odolať nárazu 6 mm oceľovej guľky s hmotnosťou 0,86 gramu vystrelenej rýchlosťou 432 km/h. Šošovka musí zostať v ráme a nesmie sa rozbiť. Rám musí tiež zostať neporušený.

Všetky okuliare Wiley X vyhovujú norme EN.166 a ANSI HVP.
Video ako Wiley X testuje okuliare si môžete pozrieť tu: ANSI/V0 WX testing.

VLASTNOSTI

Hard Coating - Vrstva odolná voči poškriabaniu chráni šošovku pred poškodením a predlžuje jej životnosť
Fit - Miera do akej rám obopína tvár - Medium wrap: Base Curve 6 (mierne zakrivený rám)

  • Odnímateľné bočné štíty

SKLÁ

GREY (SIVÉ)
Šedé sklá absorbujú všetky farby rovnako, vďaka čomu zachovávajú rovnaké vnímanie farieb ako bez slnečných okuliarov. Sú perfektné v jasných svetelných podmienkach, zaisťujú maximálnu redukciu oslnenia a sú ideálne pre všetky outdoorové športy v jasných podmienkach, vrátane golfu, behu a cyklistiky.

  • 100% UVA/UVB ochrana
  • Prechodnosť svetla 15%

CAPTIVATE POLARIZED ROSE GOLD MIRROR (POLARIZOVANÉ)
Šošovky výborne fungujú počas mierne zamračených/zamračených dní a zároveň redukujú oranžové a modré farby, čo umožňuje, aby zelené a žlté vyzerali živšie. Okrem toho redukujú oslnenie cez reflexné povrchy a majú ideálnu % priepustnosti viditeľného svetla (VLT) pre meniace sa svetelné podmienky.

Oleofóbne - Wiley X využíva patentovanú oleofóbnu vrstvu na všetkých polarizovaných šošovkáchna vytvorenie hladšieho povrchu šošovky, ktorý pomáha zabrániť prilepeniu prachu, nečistôt, oleja, snehu a vody na šošovku. To zase pomáha predchádzať rozmazanému videniu a uľahčuje čistenie šošoviek oproti štandardným šošovkám bez povrchovej úpravy

Antireflexné - Antireflexná vrstva eliminuje rušivé odrazy na zadnej ploche šošoviek a zaisťuje optimálne podmienky pre polaroidový filter. Je k dispozícii iba s našimi polaroidovými šošovkami

Polarizované - WX technológia polarizovaných šošoviek pridáva 100 % polarizáciu k 100 % ultrafialovej ochrane pre bezkonkurenčnú jasnosť a kontrast

  • 100% UVA/UVB ochrana
  • Ochranné modré svetlo (HEV)
  • Prechodnosť svetla 13%

BALENIE OBSAHUJE

  • Okuliare WX Ovation
  • Pevné púzdro na zips
  • Čistiaca handrička
  • Šnúrka s gumenými koncovkami

Farba skiel: Polarized Rose Gold Mirror alebo Grey
Farba rámu: Matte Black
Prechodnosť svetla: Grey: 15%, Polarized Rose Gold: 13%

Výrobca: WileyX, USA

2 položky

Špecifické referencie