Zavrieť

BTG IFAK Pouch

50,00 €
S DPH

Battle Tested Gear

5 x skladom
Farba
Množstvo
Skladom

BTG IFAK Pouch

(Cena je za sumku bez zdravotníckeho materiálu)

Individuálna lekárnička, určená pre ošetrenie trauma poranení v krízových podmienkach.

Trauma Kit sa skladá z dvoch častí. Vonkajšia časť, sa pripevňuje na Molle väzbu (bojový opasok, nosič plátov, batoh ...) a samostatná vnútorná vložka - Insert, v ktorej je uložený zdravotnícky materiál.

BTG IFAK sa vyznačuje nízkym profilom (hrúbkou) a pri umiestnení na chrbtovej strane bojového opasku neobmedzuje mobilitu, neprekáža pri sedení, používaní s nosičom plátov, či batohom.

Pre BTG IFAK je ideálne náplň vyskladaná v setoch BTG IFAK Basic alebo BTG IFAK Advanced (nie je vhodný pre použitie s Izraelskými obvazmi). Rozdiel medzi verziou Advanced a Basic je v tom, že v Advanced sete je hemostatická gáza a je v Basic sete je klasická gáza.

BTG IFAK je dizajnovaný pre použitie s OLAES 4 FLAT Bandage.

class=

Na vonkajšej strane IFAKu, je púzdro pre tourniquet (škrtidlo) čo minimalizuje čas na jeho vytiahnutie. Pevný elastický materiál zároveň zabraňuje jeho strate.

Vnútorná vložka so zdravotníckym materiálom drží vo vnútri Molle púzdra vďaka stiahnutiu elastickým materiálom. Dodatočne sa dá zaistiť suchým zipsom, ktorý je na vnútornej strane Molle púzdra.

Insert je možné rýchlo vytiahnuť pravou aj ľavou rukou, pomocou pútok z paracordu vystuženého bužírkou. Ich dĺžka je nastaviteľná. Otvára suchým zipsom. Zdravotnícky materiál je prehľadne uložený a rýchlo dostupný.

Všetko drží po kope a po vytiahnutí z Molle púzdra ho dokážete hodiť zranenému, uložiť, či zavesiť tam kde vám to vyhovuje. Zdravotnícky materiál sa neváľa po zemi a púzdro je možné okamžite znovu uzavrieť.

Insert je dizajnovaný aj pre samostatné použitie napríklad pri uložení vo vnútri batohu. Jeho zadná strana je pokrytá suchým zipsom (hook/háčiková strana) a je ho možné pripevniť na akýkoľvek povrch z “loop” strany suchého zipsu. Voľný kus suchého zipsu je dodávaný v balení a môžete ho nalepiť tam kde chcete mať IFAK upevnený (palubová doska, dvere, stôl, atď.).

Rozmery: 17x12x4 cm (pri štandardnej náplni)
Materiál: Cordura

Náš BTG IFAK získal šaržu kvality Armádních novin a SOLDATO teamu.
Celú recenziu od SOLDATO si môžete prečítať tu: Recenze IFAK Battle Tested: Zdravoťák vždy po ruce.


Výroba: Neptune Spear, Poľsko

5 položky

Špecifické referencie

Príslušenstvo